Μουσική Παράσταση «Έλληνες συνθέτες, ένας αιώνας μουσική»

Η μουσική παράσταση, «Έλληνες συνθέτες, ένας αιώνας μουσική», έρχεται στο Ξυλόκαστρο

Σάββατο 26 Αυγούστου | Ώρα παράστασης: 21.15 | ανοιχτό θέατρο «Βασίλης Γεωργιάδης»

Τιμές εισ/ρίων: Είσοδος 12€, προπώληση 10€, άνεργοι, φοιτητές, ΑμεΑ 8€

O Aλέξανδρος Mπουρδούμης συμπράττει με την Brillante Classic Orchestra και μαζί με την Ντέπη Σακελλαρίου ερμηνεύουν τα πιο όμορφα κινηματογραφικά τραγούδια καταξιωμένων συνθετών.

Αττίκ, Γιαννίδης, Ξαρχάκος, Πλέσσας, Θεοδωράκης

Ενορχήστρωση - Διεύθυνση ορχήστρας Κατερίνα Βαφειάδου

Μία μουσική παράσταση αφιερωμένη σε σημαντικούς Έλληνες συνθέτες και σε τραγούδια εμπνευσμένα από τον έρωτα. Τραγούδια που θα μείνουν στη μνήμη μας ως σύμβολα ενθύμησης ενός ονειρικού κόσμου που είναι αδύνατον να περιγραφεί με κάτι άλλο εκτός από τη Μουσική. Με κυρίαρχο το στοιχείο του έρωτα, η Μουσική μετουσιώνεται σε "τροφή ψυχής" και έτσι βρίσκει την ιδανική της έκφανση - πιο ψηλά από την καθημερινότητα.

Η Brillante Classic Orchestra διαμορφώθηκε με σκοπό να δώσει μια ξεχωριστή ερμηνεία σε έργα του ελληνικού αλλά και του διεθνούς ρεπερτορίου. Τη διεύθυνση της ορχήστρας έχει αναλάβει η μαέστρος Κατερίνα Βαφειάδου, ενώ τα μέλη που την απαρτίζουν είναι αναγνωρισμένοι μουσικοί, καθηγητές μουσικής και σολίστες. Με ένα πλούσιο ρεπερτόριο και με έδρα της την Αθήνα, η ορχήστρα έχει παρουσιάσει το έργο της σε πολλούς χώρους συναυλιών της πρωτεύουσας.

About the Author

By kwtadmin / Administrator, bbp_keymaster on Αυγ 22, 2017

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων